Позив за учешће на Форуму о регионалном развоју АП Војводина

Image

Велико нам је задовољство да Вас позовемо да учествујете на другом Форуму о регионалном развоју АП Војводине 2024, који ће се одржати у периоду од 26. до 28. марта 2024. године у Конгресном центру хотела Фрушке Терме у Врднику.

Догађај организује конзорцијум пет акредитованих регионалних развојних агенција са територије АП Војводине (РРА Банат, Бачка, Срем, Јужни Банат и Панонрег), уз подршку Покрајинске владе АП Војводине, Покрајинског секретаријата за регионални развој, међурегионалну сарадњу и локалну самоуправу, са циљем јачања институционалне сарадње и пружања подршке дугорочном и равномерном регионалном развоју у Републици Србији.

Прошлогодишњи Форум окупио је готово 150 представника јавног, приватног и цивилног сектора, који су кроз занимљиве презентације и панел дискусије имали прилику да препознају нове могућности и моделе одрживог регионалног развоја.

Форум 2024 конципиран је на основу закључака и препорука претходног и фокусиран је на три кључне регионалне развојне теме које ће бити обрађене у оквиру три тематска радна дана:

  1. Институционална и финансијска подршка регионалном развоју
  2. Економски развој
  3. Заштита животне средине

Агенду, као и више информација о догађају можете пронаћи на званичној wеб презентацији https://forumrr.onestopevent.app

Регистрација учешћа је обавезна и молимо Вас да је извршите путем горе наведеног линка најкасније до 15. марта 2024. године.

За све додатне информације, стојимо вам на располагању. 

Добро дошли на Форум о регионалном развоју АП Војводина!




Поделите

Корисни линкови