Дан Добављача у новембру

Image

Дан Добављача, догађај који ће окупити домаће компаније, стране инвеститоре који послују на територији АП Војводине, као и стране компаније, из сектора пољопривреде, пратеће аутомобилске индустрије, ИЦТ, пластике и гуме, текстилног и металског сектора, одржаће се 15.11.2017.

Циљ Дана Добављача, који организује Развојна Агенција Војводине (РАВ), јесте да окупи и повеже домаће и стране привреднике, да се повећа извозни потенцијал домаћих компанија, а уједно је циљ и да се домаће компаније подстакну да уђу у добављачки ланац страних компанија које послују на територији АПВ и компанија које послују у иностранству.

У фокусу догађаја биће следеће теме:

•  Трендови и правци развоја индустрија – прехрамбена, пластика и гума, металопрерађивачка и пратећа аутомобилска

•  Како постати добављач ? Услови и критеријуми које компаније треба да испуне како би ушле у добављачки ланац

Очекује се преко 250 учесника из 100 водећих компанија из Србије, Аустрије, БИХ, Бугарске, Хрватске, Италије, Мађарске, Немачке, Румуније, Словачке, Словеније.

Датум одржавања: 15.11.2017.

Место одржавања: Мастер центар Нови Сад,
http://www.sajam.net/sr/kongresni-centar#

Котизација: Учешће је бесплатно

Догађај се састоји из два дела: презентације компанија домаћина и Б2Б сесија, са паузама за освежење и ручак. Више информација о самом догађају, агенди и учесницима можете пронаћи на сајту Развојне Агенције Војводине, www.rav.org.rs.

Рок за достављање пријаве је 27.10.2017, коју можете преузети на овом линку. Пријаве можете послати на e-mail адресу: zivko.planic@rav.org.rs.

Само регистровани учесници ће имати прилику да одаберу компаније за Б2Б састанке ( максимално 10 састанака по компанији).




Поделите

Корисни линкови