Promocija projekta dm inkubator u Novom Sadu

Image

Kompanija dm drogerie markt pokrenula je projekat „dm inkubator” koji srpskim proizvođačima pruža mogućnost da razviju svoj proizvod i plasiraju ga na domaće tržište kroz lanac dm prodavnica, kako bi doprinela razvoju domaće proizvodnje i konkurentnosti domaćih proizvoda na našem tržištu. Učešćem u ovom projektu, koji se realizuje u saradnji sa USAID Projektom za konkurentnu privredu, Razvojnom agencijom Srbije (RAS) i Nacionalnim udruženjem za razvoj organske proizvodnje Serbia Organica, proizvođači iz segmenta hrane, dodataka prehrani ili kozmetike, odnosno proizvoda za negu i lepotu, stiču mogućnost da svoj proizvod na najbolji način predstave na domaćem i, potencijalno, najzahtevnijim evropskim tržištima.

Promocija će se održati 23.oktobra 2018. godine u 11:30h u Media Info Centru, na SPENSU (Sportski i poslovni centar VOJVODINA), I sprat na adresi Sutjeska 2, Novi Sad.

Na promociji će biti predstavljen koncept kao i uslovi učešća na konkursu. Pozivamo sve zainteresovane da se prijave na mail marija.prokopic@rda-backa.rs ili putem telefona 021/557-781 najkasnije do 19. oktobra 2018. godine.

Konkurs je otvoren od 1. oktobra do 30. novembra 2018. godine.

Pozivno pismo

Brošura




Share