Prijavljivanje na četvrtu onlajn radionicu u okviru projekta “Novi pristupi za seizmičko unapređenje i obnovu jadranskih i jonskih istorijskih urbanih centara – ADRISEISMIC”

Image

Regionalna razvojna agencija Bačka će 28. novembra 2022. godine, sa početkom u 09:00 časova putem ZOOM platforme realizovati četvrtu (poslednju) onlajn radionicu u okviru projekta Novi pristupi za seizmičko unapređenje i obnovu jadranskih i jonskih istorijskih urbanih centara – ADRISEISMIC.

 Kao i do sada, radionicu će voditi stručni tim konsultanata iz oblasti zemljotresnog inženjerstva.

U prvom delu, dr Svetlana Brzev će Vas upoznati sa akcionim planom u vezi zaštite objekata spomenika kulture u Bačkoj i primenom ADRISEISMIC metodologije za brzu procenu seizmičkog rizika za istorijske objekte, dok će Vas dr Borko Bulajić upoznati sa smernicama („Roadmaps“) za moguća poboljšanja tehničke regulative u vezi seizmičkog ojačanja u Republici Srbiji.

U drugom delu, dr Marko Marinković će Vam predstaviti ADRISEISMIC trening pakete za javne službenike i volontere.

Svi zainteresovani za slušanje radionice mogu se prijaviti najkasnije do petka, 25. novembra 2022. godine putem sledećeg linka:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfk5bLLRapKM7XBTgrd8OnrhwmlD_QU5S14qYpLkjk30bk6fw/viewform

Takođe, ukoliko smatrate da ova radionica može biti interesantna i korisna Vašim kolegama i koleginicama, molimo Vas da ovu vest i link za registraciju prosledite i njima.

Unapred hvala na interesovanju i učešću.

Stojimo Vam na raspolaganju za sva eventualna pitanja.

 

Agenda

 

Srdačno,
Tim RRA Bačka




Share