Prezentacija programa "Pokreni se za posao"

Image

U utorak, 16. aprila 2019. godine u Novom Sadu, u plavoj sali Skupštine Grada Novog Sada u ulici Žarka Zrenjanina br. 2, sa početkom u 11 časova, biće održana prezentacija ovogodišnjeg ciklusa programa „Pokreni se za posao“ u saradnji sa Regionalnom razvojnom agencijom Bačka.

Pozivaju se svi zainteresovani građani sa održivim, inovativnim i kreativnim preduzetničkim idejama da prisustvuju prezentaciji, kao i preduzetnici koji imaju već registrovan posao, a žele da ga unaprede kroz uvođenje inovativnih i održivih pristupa u poslovanju, standardizaciju i optimizaciju aktivnosti.

Pored prezentacije samog programa, reči će biti i o glavnim problemima sa kojima se suočavaju preduzetnici, kako na početku poslovanja tako i u kasnijim fazama razvoja, sa fokusom na izvore finansiranja. Svesni smo da danas finansije predstavljaju glavni izazov pri pokretanju posla pa ćemo u okviru prezentacije programa pričati o ovom, ali i drugim alternativnim načinima i pristupima finansiranja.

Program „Pokreni se za posao“ove godine pruža:

• donaciju u vidu opreme, licenci ili sertifikata, standardizacije i optimizacije neophodne zа pokretanje ili unаprеđеnjе biznisa, u vrednosti do 1.000.000 dinara, uz obavezno finansijsko učešće u iznosu od 20 odsto vrednosti granta;
• poslovne i stručne obuke;
• stalnu savetodavnu i mentorsku pomoć.


Konkurs za novi, deseti ciklus nаciоnаlnog programa „Pokreni se za posao“ kојi sprovodi ENECA uz podršku kompanije Filip Moris u Srbiji otvoren je od 15. januara i trajaće do 31. aprila 2019. godine.

Agenda- Pokreni se za posao








Share