Održana zatvarajuća konferencija projekta Razvoj turizma grada Novog Sada kreiranjem turističkih proizvoda - porodični turizam

Image

Regionalna razvojna agencija Bačka je danas održala zatvarajuću konferenciju projekta “Razvoj turizma grada Novog Sada kreiranjem turističkih proizvoda - porodični turizam“.

Projekat je sufinansiran od strane Ministarstva trgovine, turizma i telekominikacija Republike Srbije, a vrednost projekta je 1.200.000,00 dinara.

Na konferenciji je Miloš Ćuruvija, ekspert iz oblasti turizma predstavio Plan i program razvoja porodičnog turizma grada Novog Sada, u kom se nalazi i akcioni plan razvoja kao i marketing plan za razvoj objedinjene turističke ponude.

Milana Popović, asistent na projektu, je predstavila portal koji je izrađen kroz projekat, a na kom se nalazi objedinjena turistička ponuda koja je vezana za decu i porodice (www.porodicniturizam-ns.rs).

Predstavljen je i Mile ‘tić, maskota koja će u budućnosti biti prepoznata kao zvanična maskota grada Novog Sada, a koji je prikazan na portalu, kao i na promotivnom materijalu koji je izrađen kroz projekat.




Share