Održana redovna sednica Skupštine članova Regionalne razvojne agencije Bačka

Image

Redovna sednica Skupštine članova Regionalne razvojne agencije Bačka (RRA Bačka), održana je u petak, 23. juna 2023. godine u konferencijskoj sali hotela Veliki u Novom Sadu.

Predsednik Skupštine RRA Bačka, g. Petar Mijanović, pozdravio je prisutne i predstavio tačke dnevnog reda, nakon čega je utvrđen kvorum i usvojen predloženi dnevni red. Na dnevnom redu Skupštine odlučivalo se o dve tačke:

  1. Usvajanje Odluke o Izveštaju o radu u 2022. godini
  2. Usvajanje Odluke o razrešnju i imenovanju direktora RRA Bačka

Ivana Krsmanović, dosadašnja direktorica RRA Bačka, predstavila je Izveštaj o radu u 2022. godini, u okviru kog je navela sve rezultate u prethodnoj godini, kao i projekte koji su se realizovali. Takođe, predstavila je i projekte čija realizacija je planirana u budućnosti, istakla važnost saradnje između RRA Bačka i njenih članova i navela da veruje da će se saradnja nastaviti u istom smeru kao i do sada, te dala reč kandidatu za poziciju direktora, Aleksandru Dunđerskom.

G. Dunđerski se ukratko predstavio prisutnima i istakao da je spreman za nastavak saradnje sa članovima Društva, kao i da stoji na raspolaganju za dalje unapređenje rada RRA Bačka.

Nakon predstavljanja, pristupilo se odlučivanju po tačkama dnevnog reda, gde su obe tačke jednoglasno usvojene, te je sednica Skupštine RRA Bačka i završena.




Share