Održan drugi transnacionalni sastanak partnera na projektu Regio.Digi.Hub

Image

U Pireju (Grčka) je održan drugi transnacionalni sastanak partnera od 4-6. oktobra 2022. godine. Pored članova projektnog tima Milane Popović i Andree Stijepić, sastanku je prisustvovala i direktorica Razvojne agencije Bačka, Ivana Krsmanović. Domaćin i organizator sastanka je bio partner iz Grčke, IDEC - POLITEKNIKA IKASTEGIA TXORIERRI S.COOP.


Sastanak je održan kako bi se definisale predstojeće aktivnosti koje se odnose na projektni rezultat 2 - Razvoj treninga koji uključuje 15 veština u okviru tri modula: pametne specijalizacije, zelene i digitalne transformacije i inovativnog preduzetništva.

Takođe, na sastanku su teme bile i aktivnosti koje su vezane za diseminaciju projekta, kao i sledeći projektni rezultat - razvoj E platforme za učenje.

Projekat Regio.Digi.Hub ima za cilj da izgradi kapacitete obrazovanja (VET sistem) za podršku regionalnom razvoju na evropskom nivou pronalaženjem najbolje kombinacije pristupa “odozdo prema gore” i liderstva koje uključuje edukatore, trenere i polaznike sa najrelevantijih strateških nivoa.

Projekat je finansiran kroz Erasmus+ Programme of EU.




Share