Dan dobavljača 2018 u Novom Sadu

Image

Razvojna Agencija Vojvodine – RAV organizuje „Dan dobavljača 2018“ u Novom Sadu. Događaj će okupiti domaće kompanije, strane investitore koji posluju na teritoriji AP Vojvodine, kao i strane kompanije, iz sektora prateće automobilske industrije, plastike, gume, elektro i metalskog sektora. Cilj „Dana dobavljača 2018“ je da povežemo domaće i strane privrednike, povećamo izvozni potencijal domaćih kompanija i da ih podstaknemo da uđu u dobavljački lanac stranih kompanija koje posluju na teritoriji AP Vojvodine i kompanija koje posluju u inostranstvu.

Datum održavanja : utorak, 27.11.2018. godine

Mesto održavanja : Master centar Novi Sad, Master centar

Kotizacija : Učešće je besplatno

Rok za prijavu : utorak, 13.11.2018. godine

Pravo na učešće na događaju imaju SAMO PROIZVODNE KOMPANIJE iz gore pomenutih sektora.

Događaj se sastoji iz B2B sesija, sa pauzama za osveženje i ručak.

Očekujemo 200 + učesnika i 100+ kompanija iz Srbije, Austrije, BiH, Bugarske, Hrvatske, Italije, Mađarske, Nemačke, Rumunije, Slovačke, Slovenije...itd Kompanije koje su preliminarno već potvrdile učešće na B2B sastancima : „FIAT“, „Witzenmann“, „Novares“, „Grindex“, „Bormax“, „IDAS“, "Continental", „Aling – Conel“, „Dangel“...itd

Na prošlogodišnjem „Danu dobavljača 2017“ održano je oko 500 B2B sastanaka između predstavnika 160 kompanija iz 10 sektora i 24 države : Srbije, Austrije, Bugarske, Češke, Danske, Francuske, Hrvatske, Italije, Makedonije, Nemačke, SAD, Rumunije, Slovenije, Švajcarske, Švedske, Poljske, Rusije, Kine, Slovačke, Mađarske, Španije, Bosne i Hercegovine, Turske i Velike Britanije.

Više informacija o Danu dobavljača 2017 možete videti na : Dan dobavljača 2017 Informacije o programu, satnici, učesnicima i registracioni formular, će biti dostupne na sajtu Razvojne agencije Vojvodine Dan dobavljača 2018
Takođe, u cilju efikasne organizacije B2B sastanaka, spisak učesnika će biti svakodnevno ažuriran na sajtu, počev od 13.11.2018. godine.

U toku B2B sesija, kompanije će imati mogućnost da održe unapred zakazane sastanke sa odabranim kompanijama sa liste učesnika. Sve prijavljene kompanije će sredinom novembra meseca dobiti putem mejla blanko formular gde će moći da upišu maksimalno deset kompanija sa kojima žele da imaju B2B sastanak.

Prijavu vaše kompanije možete izvršiti na našem sajtu ili putem formulara.

Popunjeni formular možete poslati na zivko.planic@rav.org.rs 




Share