Завршна конференција пројекта "Негом до општег благостања"

Image

У понедељак, 3. јуна 2024. године, одржана је завршна конференција пројекта "Негом до општег благостања" (eng. Enhancing Wellbeing Through Beauty Care), у Кршком (Словенија). 

Конференцији су присуствовали партнери из Италије, Малте, Словеније и Србије, као и власници салона/запослени у сектору лепоте, који су уједно били и циљна група пројекта. Присутне је поздравила испред Регионалне привредне коморе Кршко, гђа Јања Старц, након чега су према програму представљени резултати пројекта. Резултате пројекта представио је г. Валентино Вароти (Confartigianato Imprese Vicenza, Италија) и гђа Марика Гаучи (Hair and Beauty Fedration, Малта). 

У оквиру конференције, представљена је и Анализа потреба, за чију су израду били задужени Регионална развојна агенција Бачка (РРА Бачка) и Malta Leadership Insitute, а на основу спроведених истраживања током трајања пројекта од стране свих партнера. Анализу је испред РРА Бачка, представила гђа Николина Пупавац.

Даље током конференције, учеснице пилот тренинг програма на Малти поделиле су своја искуства о тренингу са присутнима и истакле да им је значајно утицао на побољшање комуникације са клијентима. Такође, разговарале су и о појединачним случајевима, односно свакодневним ситуацијама са којима се сусрећу са клијентима и како их решавају. 

На крају, г. Џезмонд Фригиери, испред Malta Leadership Insitute и Hair and Beauty Fedration (Малта), представио је online тренинг програм и веб сајт пројекта, који ће бити доступан за све из сектора лепоте, који буду хтели да унапреде своја знања из области менталног здравља и вештине комуникације у односу са клијентима. 

Другог дана, у уторак, 3. јуна 2024. године, одржан је састанак партнера у оквиру ког се разговарало о снагама и слабостима пројекта, као и о потенцијалном наставку сарадње партнера на пројекту. 


Пројекат "Негом до општег благостања" (eng. Enhancing Wellbeing Through Beauty Care) је финансиран од стране Еразмус+ Програма ЕУ. 

Више о пројекту сазнајте кликом на линк: ОВДЕ .
Поделите

Корисни линкови