УСПЕШНО ЗАВРШЕНА „МАЛА ШКОЛА КАИЗЕН™-а“

Image

Током септембра успешно је завршена „Мала школа КаизенТМ-а“, реализована у организацији: Развојне Агенције Србије, Јапанске Пословне Алијансе у Србији и Каизен Институтa.

Циљ ових онлине тренинга било је унапређење знања сертификованих ментора из регионалних развојних агенција из области КАИЗЕН™-а.

КАИЗЕН™ је јапанска методологија за унапређење продуктивности, која има за циљ стварање културе непрекидног побољшања. „Малу школу КаизенТМ-а“ успешно је завршило 32 ментора из акредитованих регионалних развојних агенција, који су сертификовани у оквиру дугогодишње сарадње Развојне агенције Србије и Јапанске агенције за међународну сарадњу (ЈИЦА).

Током петодневног онлине рада тренери су настојали да менторима пренесу своје дугогодишње знање и искуство, али и да им приближе све изазове и могућности рада на терену. Обрађене су следеће теме : КАИЗЕН™ Фоундатион, Уређење радног простора 5С, КАИЗЕН™ фор Оффице, Струцтуре Проблем Солвинг (СПС), Тотал Продуцтиве Маинтенанце (ТПМ).

Обуку о примени „Каизен“-а водили су Бојан Шћепановић, директор Каизен Институте и Драгица Ђокић, дугогодишњи експерти за имплементацију и обуке из КАИЗЕН™-а.




Поделите

Корисни линкови