У Београду организован семинар за водеће партнере у оквиру Програма Дунавске Регије

Image

Међимурска енергетска агенција д.о.о., као водећи партнер на пројекту Danube GeoHeCo, учествовала је на семинару водећег партнера који је организовао Интеррег Програм Дунавске Регије у Београду.

Догађај је одржан 24. и 25. априла са циљем унапређења сарадње и размене знања међу водећим партнерима пројеката одобрених у оквиру првог позива за пријаве. Како водећи партнери играју кључну улогу у дизајнирању и координацији целог пројекта и усмеравају партнерство ка постизању циљева пројекта, овај догађај био је добра прилика за њих да се дубље упусте у кључне теме повезане са управљањем пројеката ДРП-а, што ће им знатно помоћи да управљају својим партнерством на квалитетан и одржив начин.

Током првог дана састанка, водећи партнери су добили практичне информације о имплементацији пројекта, извештавању, комуникацији и финансијском управљању, док је други дан био намењен синергији и капитализацији унутар приоритетних области Стратегије за Дунавску Регију. На крају, догађај је такође обухватио сесије умрежавања, омогућавајући представницима нових пројеката да се повежу међусобно и ангажују са Управљачким телом/Заједничким секретаријатом.




Поделите

Корисни линкови