Регионална развојна агенција Бачка организовала други састанак комитета за мониторинг у оквиру пројекта „ES GEES-Education for Sustainability-Green and Energy Efficient Schools”

Image

Регионална развојна агенција Бачка је организовала други састанак комитета за мониторинг у оквиру пројекта „ES GEES-Education for Sustainability-Green and Energy Efficient Schools” који је одобрен у оквиру Interreg IPA програма прекограничне сарадње Хрватска-Србија.

Носилац пројекта је град Осијек, а партнери на пројекту су Регионална развојна агенција Славоније и Барање, Обновљиви извори енергије доо Осијек, Техничка школа “Милева Марић Ајнштајн” из Новог Сада и Регионална развојна агенција Бачка. Састанак је одржан како би координирали реализованим активностима и припремили извештај за период од 15. октобра 2017. - 14. априла 2018. године.

Циљ пројекта је побољшање енергетске ефикасности у јавним зградама енергетском реконструкцијом две школе из Осијека и Новог Сада, а вредност пројекта је 1.395.189,70 евра. Време реализације пројекта: 15.7.2017. - 14.1.2020.
Поделите

Корисни линкови