Реализоване радионице „Бизнис план“ и „Како се представити послодавцу - Разговор за посао“, у општинама Србобран и Бач

Image

Регионална развојна агенција Бачка успешно је реализовала две дводневне радионице под називом „Бизнис план“ и „Како се представити послодавцу - Разговор за посао“, у општини Србобран у Гимназији и Економској школи „Светозар Милетић“ и у општини Бач у Пољопривредној школи.

Радионицу на тему „Бизнис план“ одржале су сертификовани тренери на ову тему из РРА Бачка: Марија Прокопић, Милана Поповић и Андреа Стијепић, док је за други дан радионице „Како се представити послодавцу – разговор за посао“ ангажован предавач – андрагог, др Љиљана Димитријевић.

Радионице се реализују кроз пројекат „Оснаживање младих – знањем до посла“, који је финансиран од стране Покрајинског секретаријата за спорт и омладину АП Војводине и намењене су ученицима завршних година средње школе.

Циљ пројекта је оснаживање младих у региону Бачке јачањем капацитета и вештина неопходних за дефинисање пословне идеје и запошљавање како би се интегрисали на тржиште рада након завршеног школовања.

Преостале две радионице ће се одржати у новембру месецу у општинама Бачки Петровац и Бачка Паланка, у Гимназији „Јан Колар“ и у Економској школи „Радивој Увалић“, чиме ће бити завршене све пројектне активности.

Више о пројекту: https://www.rda-backa.rs/projekti/osnazivanje-mladih-znanjem-do-posla_168.html 




Поделите

Корисни линкови