Пријављивање на четврту онлајн радионицу у оквиру пројекта “Нови приступи за сеизмичко унапређење и обнову јадранских и јонских историјских урбаних центара – ADRISEISMIC”

Image

Регионална развојна агенција Бачка ће 28. новембра 2022. године, са почетком у 09:00 часова путем ZOOM платформе реализовати четврту (последњу) онлајн радионицу у оквиру пројекта Нови приступи за сеизмичко унапређење и обнову јадранских и јонских историјских урбаних центара – ADRISEISMIC.

Као и до сада, радионицу ће водити стручни тим консултаната из области земљотресног инжењерства.

У првом делу, др Светлана Брзев ће Вас упознати са акционим планом у вези заштите објеката споменика културе у Бачкој и применом ADRISEISMIC методологије за брзу процену сеизмичког ризика за историјске објекте, док ће Вас др Борко Булајић упознати са смерницама („Roadmaps“) за могућа побољшања техничке регулативе у вези сеизмичког ојачања у Републици Србији.

У другом делу, др Марко Маринковић ће Вам представити ADRISEISMIC тренинг пакете за јавне службенике и волонтере.

Сви заинтересовани за слушање радионице могу се пријавити најкасније до петка, 25. новембра 2022. године путем следећег линка:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfk5bLLRapKM7XBTgrd8OnrhwmlD_QU5S14qYpLkjk30bk6fw/viewform

Такође, уколико сматрате да ова радионица може бити интересантна и корисна Вашим колегама и колегиницама, молимо Вас да ову вест и линк за регистрацију проследите и њима.

Унапред хвала на интересовању и учешћу.

Стојимо Вам на располагању за сва евентуална питања.

 

Агенда

 

Срдачно,
Тим РРА Бачка




Поделите

Корисни линкови