Позив за будуће чланове „Пољопривредни инкубатор AGRINNO 2 Сомбор“

Image

У оквиру подршке развоју предузетништва и могућности за запошљавање у прекограничном региону кроз пољопривредну праксу засновану на иновацијама, Покрајински секретаријат за пољопривреду, водопривреду и шумарство Владе АП Војводина, у партнерству са Институтом за ратарство и повртарство „Институт од националног значаја за Републику Србију“, Фондом „Европски послови” АП Војводине као и Непрофитним д.о.о. за развој Жупаније Чонград, спроводи пројекат под називом “Унапређење предузетништва и могућности за запошљавање у прекограничном региону кроз пољопривредну праксу засновану на иновацијама - AGRINNO 2”, који се финансира од стране ЕУ кроз програм прекограничне сарадње Мађарска - Србија.

Циљ пројекта је да се уз употребу иновација у пољопривреди помогне незапосленим особама које живе у руралним областима у прекограничном подручју да заснују или унапреде производњу у својим баштама и окућницама у циљу повећања продуктивности и исплативости производње.

Једна од кључних активности на пројекту је успостављање пољопривредног инкубатора AGRINNO 2 Сомбор, а који је основан у мају 2021. године са седиштем у Сомбору.

Имајући у виду да успостављени “Пољопривредни инкубатори AGRINNO 2 Сомбор” свој будући рад темељи на пружању подршке заинтересованима, за стицање знања и искуства у области иновативних технологија узгоја лековитих и ароматичних билјака и зачина, те преради и тржишном пласману, али и другим сродним активностима, користимо ову прилику да Вас позовемо да постанете члан Пољопривредног инкубатора AGRINNO 2 Сомбор, из Сомбора.

Контакт особа за сва Ваша питања везано за чланство у Пољопривредном инкубатору AGRINNO 2 је Јово Ћато, председник Пољопривредног инкубатора (е-маил jovo.cato@gmail.com , контакт телефон 062 4825860).

Пријаву за чланство у Пољопривредни инкубатор AGRINNO 2, која чини саставни део позива, молимо да доставите на горе наведени Контакт, закључно са 30. августом 2021. године.

 

Образац за пријаву

 




Поделите

Корисни линкови