Пословни форум “Од локалног до интернационалног – Унапреди квалитет – Постани изврстан!”

Image

Регионална развојна агенција Бачка у партнерству са општином Сремски Карловци реализује пројекат под називом “Европско умрежавање и имплементација развојних политика ЕУ у функцији регионалног и локалног развоја” који је финансиран од стране Покрајинског секретаријата за регионални развој, међурегионалну сарадњу и локалну самоуправу.

Општи циљ пројекта је унапређење регионалног и локалног развоја кроз развој сектора малих и средњих предузећа чија се шанса раста, између осталих, види у њиховој интернационализацији и то пре свега у оквиру Европског тржишта.

Једна од активности пројекта је управо и овај пословни форум под називом “Од локалног до интернационалног – Унапреди квалитет – Постани изврстан!” који је намењен сектору малих и средњих предузећа из домена прерађивачке индустрије.

На форуму ће предузетници имати прилике да чују информације о темама као што су квалитет, конкурентност, изврсност , маркетинг и брендирање и извозни потенцијал односно о свим релевантним условима које морају испунити пре него што почну да интернационализују своје тржиште. Такодје, биће упознати и са привредним шансама које пружа Европска мрежа предузетништва као и о финансијским и нефинансијским инструментима подршке МСП од стране ЕУ.

Присуство је бесплатно уз обавезну регистрацију путем е-маил: marija.prokopic@rda-backa.rs 

Број места на форуму је ограничен.




Поделите

Корисни линкови