Одржана затварајућа конференција пројекта „Систематичан развој социјалног предузетништва на територији АП Војводине“

Image

Регионална развојна агенција Бачка је организовала затварајућу конференцју пројекта „Систематичан развој социјалног предузетништва на територији АП Војводине“.

Носилац пројекта је Регионална развојна агенција ПанонРег доо из Суботице, а партнери на пројекту су Регионални центар за друштвено-економски развој – Банат, Регионална развојна агенција Срем и Регионална развојна агенција Бачка.

Вредност пројекта је 2.849.362,95 динара, уз суфинансирање Развојне агенције Србије у износу од 1.422.931,47 динара.

Циљ пројекта: На територији АП Војводине установити нову услугу свим заинтересованима и сектору ММСПП, који ће допринети искоришћавању потенцијала социјаног предузетништва у функцији поспешивања локално-економског развоја.

Конференцију је отворила Марија Прокопић, руководилац пројеката из РРА Бачка, уз кратко представљање самог пројекта. Затварајућој конференцији је подршку пружио г. Павле Почуч, заменик Покрајинског секретара за привреду и туризам, уз представљање мера подршке социјалном предузетништу од стране Владе АП Војводине, а презентацију пројекта и резултата је одржала Љубица Месарош, заменица директора Развојне агенције ПанонРег из Суботице.

Конференција је одржана у Новом Саду, у хотелу „Велики“.

Систематичан развој социјалног предузетништва је први пројекат који заједнички реализују четири акредитоване развојне агенције са територије АП Војводине.

Љубица Месарош о пројекту, и заменик Покрајинског секретара за привреду и туризам о социјалном предузетништву у АП Војводини - за Новосадску телевизију..




Поделите

Корисни линкови