Одржана редовна седница Скупштине чланова Регионалне развојне агенције Бачка

Image

Редовна седница Скупштине чланова Регионалне развојне агенције Бачка (РРА Бачка), одржана је у петак, 23. јуна 2023. године у  конференцијској сали хотела Велики у Новом Саду.

Председник Скупштине РРА Бачка, г. Петар Мијановић, поздравио је присутне и представио тачке дневног реда, након чега је утврђен кворум и усвојен предложени дневни ред. На дневном реду Скупштине одлучивало се о две тачке:

  1. Усвајање Одлуке о Извештају о раду у 2022. години
  2. Усвајање Одлуке о разрешњу и именовању директора РРА Бачка

Ивана Крсмановић, досадашња директорица РРА Бачка, представила је Извештај о раду у 2022. години, у оквиру ког је навела све резултате у претходној години, као и пројекте који су се реализовали. Такође, представила је и пројекте чија реализација је планирана у будућности, истакла важност сарадње између РРА Бачка и њених чланова и навела да верује да ће се сарадња наставити у истом смеру као и до сада, те дала реч кандидату за позицију директора, Александру Дунђерском.

Г. Дунђерски се укратко представио присутнима и истакао да је спреман за наставак сарадње са члановима Друштва, као и да стоји на располагању за даље унапређење рада РРА Бачка.

Након представљања, приступило се одлучивању по тачкама дневног реда, где су обе тачке једногласно усвојене, те је седница Скупштине РРА Бачка и завршена.

 




Поделите

Корисни линкови