Одржана отварајућа конференција пројекта “Регионални бренд Бачке – Бренд Бачке 4”

Image

У просторијама Регионалне развојне агенције Бачка је одржана отварајућа конференција пројекта “Регионални бренд Бачке – Бренд Бачке 4”, који је подржан од стране Министарства трговине, туризма и телекомуникација Републике Србије.

На конференцији су присуствовали корисници ознаке Бренд Бачке који су у оквиру четврте фазе пројекта кроз конкурс остварили право на коришћење ознаке.

Након уводног обраћања од стране асистента на пројекту, Милане Поповић, присутнима се обратио директор Александар Софић, истичући важност подршке Министарства трговине, туризма и телекомунијације које је од 2015. године суфинансирало пројекат Регионални бренд Бачке у укупном износу од 2.300.000,00 динара.

Такође, директор је нагласио важност овог пројекта и за друге регионе у Србији, најавивши представљање малих привредника са територије Косова и Метохије на предстојећој манифестацији у Новом Саду, где ће сви носиоци ознаке Бренд Бачке имати прилику да излажу своје производе и повећају своју видљивост.

Андреа Стијепић, координатор пројекта, је презентовала све активности које су реализоване у претходне три фазе пројекта, као и оне које ће се реализовати у оквиру четврте фазе и истакла бенефите које стичу представници Бренда Бачке коришћењем ове ознаке.

Након презентације пројекта, одржан је радни састанак са новим носиоцима ознаке, како би се направио план реализације предстојећих активности.

На конференцији су носиоцима ознаке Бренд Бачке уручене плакете за ознаку позитивног утицаја на рурални развој.

Пројекат се реализује до 31.12.2019. године, а укупна вредност пројекта је 1.000.000,00 динара.
Поделите

Корисни линкови