Одржана отварајућа конференција пројекта Бренд Бачке 3

Image

Регионална развојна агенција Бачка је одржала отварајућу конференцију пројекта Регионални бренд Бачке – Бренд Бачке 3, који је суфинансиран од стране Министарства трговине, туризма и телекомуникација Републике Србије.

Циљ пројекта је промоција туристичких производа и услуга из руралних области кроз јачање економских капацитета и повећање видљивости локалних произвођача и пружаоца услуга из региона Бачке.

Укупна вредност пројекта је 2.040.000,00 динара, а период реализације је до 31.12.2018. године.

Конференцију је отворила Милана Поповић, асистент на пројекту, представљајући укратко пројекат. Директор РРА Бачка, Немања Старовић, је поздравио нове кориснике Бренда и нагласио важност подршке Министарства уз жељу за успешну имплементацију пројекта и наставак сарадње између корисника и Развојне агенције Бачка.

Андреа Стијепић, координатор пројекта је презентовала Пројекат, од прве фазе до данас, као и Манифестацију “Укуси Војводине” на којој ће корисници Бренда Бачке имати могућност да представе своје производе/понуду. Манифестација ће се одржати 8. и 9. септембра 2018. године у Лиманском парку.

Корисници су потписали Уговоре о додели права на коришћење ознаке Бренда Бачке, и уручене су им плакете за изузетан допринос развоју руралних средина, руралне економије и туизма.

Конференција је одржана у просторијама Регионалне развојне агенције Бачка, 4.9.2018. године.

https://www.magyarszo.rs/hu/3776/gazdasag/189298/A-B%C3%A1cska-v%C3%A9djegy-mint-%C3%BCzleti-lehet%C5%91s%C3%A9g.htm




Поделите

Корисни линкови