Одржана конференција поводом почетка пројекта Агроподршка - подршка унапређењу руралне економије у региону Бачка

Image

Регионална развојна агенција Бачка је јуче, 20. фебруара одржала конференцију у хотелу “Велики” поводом почетка пројекта Агроподршка- подршка унапређењу руралне економије у региону Бачка који је одобрен кроз пројекат УНДП-а Помоћ за трговину - подршка јачању произвођачких капацитета агро-индустријског сектора у Републици Србији, а који је финансиран од стране Владе Руске Федерације.

Циљ пројекта је подршка развоју руралне економије у региону Бачка кроз одрживо коришћење локалних капацитета како би се унапредио квалитет живота локалног становништва.

Укупна вредност пројекта је УСД 21.260, а период реализације је од новембра 2018. до јула 2019. године.

Конференцију је отворила Николина Пупавац, представљајући укратко пројекат,  док се присутнима са више информација о пројекту Помоћ за трговину- подршка јачању произвођачких капацитета агро-индустријског сектора у Републици Србији који имплементира Програм уједињених нација за развој (УНДП) обратио Горан Симуновић, кoординатор пројекта. Такође, нагласио је значај пројекта који имплементира Развојна агенција Бачка.

Марија Прокопић је одржала презентацију о пројекту, пружајући информације о циљевима пројекта, као и о активностима које ће бити спроведене у оквиру пројекта.

 




Поделите

Корисни линкови