Одржан трећи састанак комитета за мониторинг у оквиру пројекта „ES GEES-Education for Sustainability-Green and Energy Efficient Schools”

Image

Регионална развојна агенција Бачка је организовала трећи састанак комитета за мониторинг у оквиру пројекта „ES GEES-Education for Sustainability-Green and Energy Efficient Schools” који је одобрен у оквиру Interreg IPA програма прекограничне сарадње Хрватска-Србија. Састанак је одржан у Сали 3 Скупштине АП Војводине, где су присуствовали представници пројектног тима како би координирали активностима које су у фази реализације као и израдили план о предстојећим активностима.

Носилац пројекта је град Осијек, а партнери на пројекту су Регионална развојна агенција Славоније и Барање, Обновљиви извори енергије доо Осијек, Техничка школа “Милева Марић Ајнштајн” из Новог Сада и Регионална развојна агенција Бачка.

Циљ пројекта је побољшање енергетске ефикасности у јавним зградама енергетском реконструкцијом две школе из Осијека и Новог Сада, а вредност пројекта је 1.395.189,70 евра. Време реализације пројекта: 15.7.2017. - 14.1.2020. године.
Поделите

Корисни линкови