Одржан округли сто на тему анализе мера доделе субвенција за самозапошљавање жена

Image

Округлом столу посвећеном теми ''Подршка самозапошљавању – додела субвенција за самозапошљавање жена на територији Града Новог Сада'' присуствовали су шеф Канцеларије за локални економски развој Града Новог Сада мр Горан Сечујски, представници градске управе и кориснице средстава.

Догађај је организован од стране Београдског фонда за политичку изузетност, Европског покрета у Србији-локално веће Нови Сад и Град Нови Сад – Управа за привреду и Канцеларија за локални економски развој, у оквиру пројекта ''Локалне самоуправе, организације цивилног друштва и медији за одговорније јавне финансије'', уз подршку Програма Уједињених нација за развој.

''Подршка самозапошљавању – додела субвенција за самозапошљавање жена на територији Града Новог Сада'' је пројекат који је део програма ”Унапређење ревизије на локалном нивоу за ефикасније управљање јавним финансијама” који спроводи Програм Уједињених нација за развој.

Испред Регионалне развојне агенције Бачка присуствовала је Николина Пупавац, руководилац сектора за развој општина и МСП.




Поделите

Корисни линкови