Одржан Ноћни базар у Бечеју

Image

Општина Бечеј и Регионална развојна агенција Бачка успешно су у сарадњи реализовали пројекат Ноћни базар у Бечеју, а под покровитељством Покрајинског секретаријата за регионални развој, међурегионалну сарадњу и локалну самоуправу.

Базар је одржан 29. јуна на Тргу ослобођења у Бечеју, а посетиоци су имали прилику да погледају и пробају домаће производе малих произвођача, од сирева, зачинског биља, вина, сокова, пецива, занатског пива, па до наушница, играчака и других производа. Базар је пратила добра атмосфера, односно обезбеђен музички програм, а забава и добар провод били су омогућени за све узрасте.

Ослушкујући потребе малих произвођача, а са циљем унапређења њихове позиције на тржишту, РРА Бачка заједно са локалним самоуправама - својим оснивачима и члановима, реализује активности попут ноћних базара и других манифестација на којима мали произвођачи узимају учешће. РРА Бачка је 2015. године креирала ознаку Бренд Бачке, и од тада успешно подржава мале произвођаче и понуђаче услуга из региона Бачке, чија понуда је доступна и на интернет страници www.brendbacke.rs .  
Поделите

Корисни линкови