Одржан kick-off састанак пројекта Master 5

Image

У Кршком у Словенији је 18. и 19.10.2017. одржан kick-off састанак пројекта Master 5 - Development of Master School Model through Regional VET-Business Partnership.

Пројекат је одобрен у оквиру Erasmus + Programme of EU, на ком је Регионална развојна агенција Бачка партнер на пројекту. Носилац пројекта је Регионална привредна комора Кршко - Словенија, а остали партнери су: Општина Кршко -Словенија, Школски центар Кршко-Севница из Словеније, Хрватска привредна комора, Трговачка школа-установа за образовање одраслих – Хрватска и Хрватска економска асоцијација - Немачка. Основни циљ пројекта је подршка развоју и могућностима развоја вишег стручног образовања кроз регионална партнерства између преносиоца знања, пословних и социјалних партнера са посебним фокусом на потребе за вештинама вишег нивоа стручног образовања.

Вредност пројекта је 334.333,5 еур (ЕУ Грант 80%, кофинансирање 20%), а време реализације пројекта је 1.9.2017.-31.8.2019. године. У оквиру kick-off састанка, је у другом дану боравка у Словенији одржана и уводна конференција, у Школском центру Кршко-Севница где је презентован пројекат као и партнери на пројекту.




Поделите

Корисни линкови