Одржан дводневни састанак партнера на пројекту Regio.Digi.Hub

Image

Дводневни састанак партнера на пројекту Regio.Digi.Hub је одржан 29. и 30. марта 2023. године у Дериу, Шпанија. Домаћин састанка је био партнер Politeknika Txorierri, политехничка школа и тренинг центар https://politeknikatxorierri.eus/en/inicio-en/ .

На трећем транснационалном састанку смо разговарали о важним темама везано за имплементацију нашег Regio.Digi.Hub пројекта као што су: креирани модули обуке, развој платформе за е-учење која ће садржати тренинг материјале, финализација веб странице пројекта и њено покретање. Фокусирали смо се на активности ширења и како се може ојачати свест о нашем пројекту.

Другог дана смо посебну пажњу посветили свим догађајима који нам предстоје у наредним месецима, размишљали смо о томе које информације треба да буду унесене у информативну брошуру.

Инфотура коју су наши домаћини организовали за нас у кампусу била је веома занимљива. Видели смо колико могућности имају млади људи који тамо студирају да кроз иновативне начине наставе савладају занимања за која се школују.




Поделите

Корисни линкови