Одржан други транснационални састанак партнера на пројекту Regio.Digi.Hub

Image

У Пиреју (Грчка) је одржан други транснационални састанак партнера од 4-6. октобра 2022. године. Поред чланова пројектног тима Милане Поповић и Андрее Стијепић, састанку је присуствовала и директорица Развојне агенције Бачка, Ивана Крсмановић. Домаћин и организатор састанка је био партнер из Грчке, IDEC - POLITEKNIKA IKASTEGIA TXORIERRI S.COOP.

Састанак је одржан како би се дефинисале предстојеће активности које се односе на пројектни резултат 2 - Развој тренинга који укључује 15 вештина у оквиру три модула: паметне специјализације, зелене и дигиталне трансформације и иновативног предузетништва.

Такође, на састанку су теме биле и активности које су везане за дисеминацију пројекта, као и следећи пројектни резултат - развој Е платформе за учење.

Пројекат Regio.Digi.Hub има за циљ да изгради капацитете образовања (VET систем) за подршку регионалном развоју на европском нивоу проналажењем најбоље комбинације приступа “одоздо према горе” и лидерства које укључује едукаторе, тренере и полазнике са најрелевантијих стратешких нивоа.

Пројекат је финансиран кроз Erasmus+ Programme of EU.




Поделите

Корисни линкови