Одлука о додели бесповратних средстава по Јавном позиву

Image

Регионална развојна агенција Бачка у сарадњи са Градском управом за привреду објављује Одлуку о додели бесповратних средстава за подршку развоја микро и малих предузећа и предузетника на територији Града Новог Сада за 2020. годину.

Циљ позива је био јачање конкурентности, унапређење пословања и интернационализације, креирање нових радних места кроз инвестиције у опрему, раст прихода, унапређење технологије процеса производње као и подстицање заштите животне средине привредних субјеката на територији Града Новог Сада


Право учешћа на Јавном позиву су имала микро и мала предузећа и предузетници, регистровани на територији Града Новог Сада најкасније до 31. децембра 2018. године.

Средства у укупном износу од 15.000.000,00 динара су обезбеђена Уговором о годишњој чланарини Регионалне развојне агенције Бачка доо Нови Сад и Града Новог Сада број 91/2020, односно број 3-281/2020-2-II од 14.05.2020.године, а намена и начин доделе средстава су дефинисани Споразумом о међусобним правима и обавезама у вези са програмом подршке микро и малим предузећима и предузетницима за 2020. годину.

Одлука о додели бесповратних средстава




Поделите

Корисни линкови