ОБУКЕ

Image

Позивамо Вас да овог месеца дођете код нас и присуствујете обукама које организујемо, и то:


ОБУКА ЗА ПОЧЕТНИКЕ У ПОСЛОВАЊУ – 20. и 21.4.2017. године

Теме: Мотиви и особине предузетника; Анализа и вредновање пословне идеје; Правни основ пословања; Регистрација привредних субјеката; Порези и доприноси; Бизнис план – практичан део.

Обука је намењена свим незапосленим лицима и физичким лицима која желе да добију више информација о могућностима везаним за покретање сопственог посла.

Бенефити обуке: сертификат који добијате по завршетку обуке један је од услова за конкурисање за бесповратна средства код Националне службе за запошљавање. Такође, сертификат Вам даје предност при конкурисању за средства код Фонда за развој Републике Србије.

Oбука ће се одржати наведеним данима са почетком у 10 часова у просторијама Развојне агенције Бачка на Булевару Михајла Пупина 20/2



МАРКЕТИНГ И ПРОДАЈА – 25. и 26.4.2017. године

Теме: Маркетинг вредност/корисници/сегменти; Маркетинг позиционирање; Маркетинг микс; Задовољство и уживање купаца; Умрежавање; Кратке уводне изјаве; Виртуелне мреже; Психологија продаје; Пуш пул утицај; Остваривање везе, успостављање ритма и затварање продаје; Промотивни пут; Како унапредити свој профил.
Обука је намењена свим ММСПП (микро, малим и средњим предузећима и предузетницима) и потенцијалним предузетницима.


Обука ће се одржати наведеним данима са почетком у 10 часова у Плавој сали Скупштине Града Новог Сада, у улици Жарка Зрењанина 2. 

Сви заинтересовани могу да се пријаве путем телефона на: 021/55-77-81 или путем електронске поште на:  andrea.stijepic@rda-backa.rs
 




Поделите

Корисни линкови