10. Форум о органској производњи Селенча - 30. септембар 2016. године

Image

Десети, јубиларни Форум о органској производњи, који традиционално организује Центар за органску производњу Селенча, одржаће се 30. септембра 2016. у Селенчи, уз подршку Владе АП Војводине, а у суорганизацији Пољопривредног Универзитета у Нитри (Словачка), ЕЕН Србија и СПЕСЦОМ Цонсултинг-а из Новог Сада.

У оквиру Форума ће се одржати и Међународни пословни сусрети АгроОрганиц Б2Б 2016 који се организују у сарадњи са Европском мрежом предузетништва.
Учешће на догађају је бесплатно, а учесници морају сами себи обезбедити трошкове превоза и смештаја. Организатори Форума су на располагању за асистенцију око организације.
Пријаву за међународне пословне сусрете АгроОрганицБ2Б можете извршити преко линка: http://agroorganic2016b2b.talkb2b.net/

У оквиру Форума одржава се и Фестивал хране припремљене по традиционалним рецептурама, а овогодишњи скуп у Селенчи биће у знаку Изложбе ружа у сарадњи са партнерима из Холандије (www.phenogenoroses.com/sr/), који крећу у органску производњу ружа у Србији.

С обзиром на велико интересовање, очекује се већи број учесника Б2Б сусрета у односу на прошлу годину, када су организовани први пут уз учешће 79 представника из осам земаља, који су реализовали 144 састанка.

Медијски покровитељ Десетог форума органске производње је портал Агросмарт.




Поделите

Корисни линкови