Regionalna razvojna agencija Bačka organizovala drugi sastanak komiteta za monitoring u okviru projekta „ES GEES-Education for Sustainability-Green and Energy Efficient Schools”

Image

Regionalna razvojna agencija Bačka je organizovala drugi sastanak komiteta za monitoring u okviru projekta „ES GEES-Education for Sustainability-Green and Energy Efficient Schools” koji je odobren u okviru Interreg IPA programa prekogranične saradnje Hrvatska-Srbija.

Nosilac projekta je grad Osijek, a partneri na projektu su Regionalna razvojna agencija Slavonije i Baranje, Obnovljivi izvori energije doo Osijek, Tehnička škola “Mileva Marić Ajnštajn” iz Novog Sada i Regionalna razvojna agencija Bačka. Sastanak je održan kako bi koordinirali realizovanim aktivnostima i pripremili izveštaj za period od 15. oktobra 2017. - 14. aprila 2018. godine.

Cilj projekta je poboljšanje energetske efikasnosti u javnim zgradama energetskom rekonstrukcijom dve škole iz Osijeka i Novog Sada, a vrednost projekta je 1.395.189,70 evra. Vreme realizacije projekta: 15.7.2017. - 14.1.2020.




Share