Realizovane radionice „Biznis plan“ i „Kako se predstaviti poslodavcu - Razgovor za posao“, u opštinama Srbobran i Bač

Image

Regionalna razvojna agencija Bačka uspešno je realizovala dve dvodnevne radionice pod nazivom „Biznis plan“ i „Kako se predstaviti poslodavcu - Razgovor za posao“, u opštini Srbobran u Gimnaziji i Ekonomskoj školi „Svetozar Miletić“ i u opštini Bač u Poljoprivrednoj školi.

Radionicu na temu „Biznis plan“ održale su sertifikovani treneri na ovu temu iz RRA Bačka: Marija Prokopić, Milana Popović i Andrea Stijepić, dokje za drugi dan radionice „Kako se predstaviti poslodavcu – razgovor za posao“ angažovan predavač – andragog, dr Ljiljana Dimitrijević.

Radionice se realizuju kroz projekat „Osnaživanje mladih – znanjem do posla“, koji je finansiran od strane Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu AP Vojvodine i namenjene su učenicima završnih godina srednje škole.

Cilj projekta je osnaživanje mladih u regionu Bačke jačanjem kapaciteta i veština neophodnih za definisanje poslovne ideje i zapošljavanje kako bi se integrisali na tržište rada nakon završenog školovanja.

Preostale dve radionice će se održati u novembru mesecu u opštinama Bački Petrovac i Bačka Palanka, u Gimnaziji „Jan Kolar“ i u Ekonomskoj školi „Radivoj Uvalić“, čime će biti završene sve projektne aktivnosti.

Više o projektu: https://www.rda-backa.rs/projekti/osnazivanje-mladih-znanjem-do-posla_168.html 




Share