Produžen rok za prijavu za Program podrške za ulazak u lance dobavljača MNK

Image

Razvojna agencija Srbije (RAS) obaveštava da je zbog vanrednog stanja, uvedenog u cilju sprečavanja širenja virusa COVID-19, produženo trajanje Javnog poziva za učešće u Programu podrške za ulazak u lance dobavljača multinacionalnih kompanija u 2020. godini, za dodatnih 60 dana.

Preciznije, Javni poziv kao takav izmenjen je u delu načina prijavljivanja i roka za podnošenje prijava, kao i Uputstvo za sprovođenje Programa izmenjeno je u delu „Vremenski okvir za realizaciju programa“ (1.6), gde se kaže da je trajanje Faze 1 – prijavljivanje na Javni poziv 30 dana, odnosno u delu „Tok događaja u postupku sprovođenja programa“ (treći pasus poglavlja 3.1) gde je navedeno da će Javni poziv trajati 30 dana. U svim navedenim delovima Javnog poziva i teksta Uputstva za Program umesto 30 dana sada stoji 90 dana.

Tekst Javnog poziva i najnovija obaveštenja u celosti možete pročitati OVDE.

Za sva pitanja i informacije u vezi sa ovim programom, kao i informacije o drugim programima za MSP, možete kontaktirati nekog od kolega koji je zadužen za sprovođenje programa. Njihovi kontakti su dostupni OVDE.




Share