Poziv za buduće članove „Poljoprivredni inkubator AGRINNO 2 Sombor“

Image

U okviru podrške razvoju preduzetništva i mogućnosti za zapošljavanje u prekograničnom regionu kroz poljoprivrednu praksu zasnovanu na inovacijama, Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo Vlade AP Vojvodina, u partnerstvu sa Institutom za ratarstvo i povrtarstvo „Institut od nacionalnog značaja za Republiku Srbiju“, Fondom „Evropski poslovi” AP Vojvodine kao i Neprofitnim d.o.o. za razvoj Županije Čongrad, sprovodi projekat pod nazivom “Unapređenje preduzetništva i mogućnosti za zapošljavanje u prekograničnom regionu kroz poljoprivrednu praksu zasnovanu na inovacijama - AGRINNO 2”, koji se finansira od strane EU kroz program prekogranične saradnje Mađarska - Srbija.

Cilj projekta je da se uz upotrebu inovacija u poljoprivredi pomogne nezaposlenim osobama koje žive u ruralnim oblastima u prekograničnom području da zasnuju ili unaprede proizvodnju u svojim baštama i okućnicama u cilju povećanja produktivnosti i isplativosti proizvodnje.

Jedna od ključnih aktivnosti na projektu je uspostavljanje poljoprivrednog inkubatora AGRINNO 2 Sombor, a koji je osnovan u maju 2021. godine sa sedištem u Somboru.

Imajući u vidu da uspostavljeni “Poljoprivredni inkubatori AGRINNO 2 Sombor” svoj budući rad temelji na pružanju podrške zainteresovanima, za sticanje znanja i iskustva u oblasti inovativnih tehnologija uzgoja lekovitih i aromatičnih bilјaka i začina, te preradi i tržišnom plasmanu, ali i drugim srodnim aktivnostima, koristimo ovu priliku da Vas pozovemo da postanete član Poljoprivrednog inkubatora AGRINNO 2 Sombor, iz Sombora.

Kontakt osoba za sva Vaša pitanja vezano za članstvo u Poljoprivrednom inkubatoru AGRINNO 2 je Jovo Ćato, predsednik Poljoprivrednog inkubatora (e-mail jovo.cato@gmail.com , kontakt telefon 062 4825860).

Prijavu za članstvo u Poljoprivredni inkubator AGRINNO 2, koja čini sastavni deo poziva, molimo da dostavite na gore navedeni Kontakt, zaključno sa 30. avgustom 2021. godine.

 

Obrazac za prijavu




Share