Poslovni forum “Od lokalnog do internacionalnog – Unapredi kvalitet – Postani izvrstan!”

Image

Regionalna razvojna agencija Bačka u partnerstvu sa opštinom Sremski Karlovci realizuje projekat pod nazivom “Evropsko umrežavanje i implementacija razvojnih politika EU u funkciji regionalnog i lokalnog razvoja” koji je finansiran od strane Pokrajinskog sekretarijata za regionalni razvoj, međuregionalnu saradnju i lokalnu samoupravu.

Opšti cilj projekta je unapređenje regionalnog i lokalnog razvoja kroz razvoj sektora malih i srednjih preduzeća čija se šansa rasta, između ostalih, vidi u njihovoj internacionalizaciji i to pre svega u okviru Evropskog tržišta.

Jedna od aktivnosti projekta je upravo i ovaj poslovni forum pod nazivom “Od lokalnog do internacionalnog – Unapredi kvalitet – Postani izvrstan!” koji je namenjen sektoru malih i srednjih preduzeća iz domena prerađivačke industrije.

Na forumu će preduzetnici imati prilike da čuju informacije o temama kao što su kvalitet, konkurentnost, izvrsnost , marketing i brendiranje i izvozni potencijal odnosno o svim relevantnim uslovima koje moraju ispuniti pre nego što počnu da internacionalizuju svoje tržište. Takodje, biće upoznati i sa privrednim šansama koje pruža Evropska mreža preduzetništva kao i o finansijskim i nefinansijskim instrumentima podrške MSP od strane EU.

Prisustvo je besplatno uz obaveznu registraciju putem e-mail: marija.prokopic@rda-backa.rs

Broj mesta na forumu je ograničen.




Share