Održana zatvarajuća konferencija projekta “Brend Bačke 3”

Image

Regionalna razvojna agencija Bačka je održala zatvarajuću konferenciju projekta Regionalni brend Bačke – Brend Bačke 3, koji je podržan od strane Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija Republike Srbije.

Projekat je realizovan od maja do decembra 2018. godine. Ukupna vrednost projekta je 2.040.000,00 dinara, uz sufinasiranje Ministarstva u iznosu od 500.000,00 dinara.

Osnovni cilj ovog projekta jeste promocija proizvoda i usluga iz ruralnih oblasti Bačke, povećanje vidljivosti i jačanje kapaciteta malih proizvođača i pružaoca usluga. 

Na zatvarajućoj konferenciji je asistent direktora i saradnik na projektu, Milana Popović, ukratko predstavila projekat i istakla važnost podrške Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija Republike Srbije koju RRA Bačka ima u kontinuitetu od 2015. godine, kao i plan aktivnosti za sledeću godinu.

Andrea Stijepić, koordinator projekta, je prezentovala aktivnosti koje su realizovane u trećoj fazi projekta Regionalni brend Bačke, uz prikazivanje promotivnog videa koji je izrađen u okviru projekta, kako bi i na taj način povećali vidljivost Brenda Bačke, i nosioca oznake.

Konferencija je održana u konferencijskoj sali hotela Veliki, 13. decembra 2018. godine.

 




Share