Održan okrugli sto na temu analize mera dodele subvencija za samozapošljavanje žena

Image

Okruglom stolu posvećenom temi ''Podrška samozapošljavanju – dodela subvencija za samozapošljavanje žena na teritoriji Grada Novog Sada'' prisustvovali su šef Kancelarije za lokalni ekonomski razvoj Grada Novog Sada mr Goran Sečujski, predstavnici gradske uprave i korisnice sredstava.

Događaj je organizovan od strane Beogradskog fonda za političku izuzetnost, Evropskog pokreta u Srbiji-lokalno veće Novi Sad i Grad Novi Sad – Uprava za privredu i Kancelarija za lokalni ekonomski razvoj, u okviru projekta ''Lokalne samouprave, organizacije civilnog društva i mediji za odgovornije javne finansije'', uz podršku Programa Ujedinjenih nacija za razvoj.

''Podrška samozapošljavanju – dodela subvencija za samozapošljavanje žena na teritoriji Grada Novog Sada'' je projekat koji je deo programa ”Unapređenje revizije na lokalnom nivou za efikasnije upravljanje javnim finansijama” koji sprovodi Program Ujedinjenih nacija za razvoj.

Ispred Regionalne razvojne agencije Bačka prisustvovala je Nikolina Pupavac, rukovodilac sektora za razvoj opština i MSP.




Share