Održan kick-off sastanak projekta Master 5

Image

U Krškom u Sloveniji je 18. i 19.10.2017. održan kick-off sastanak projekta Master 5 -Development of Master School Model through Regional VET-Business Partnership.

Projekat je odobren u okviru Erasmus + Programme of EU, na kom je Regionalna razvojna agencija Bačka partner na projektu. Nosilac projekta je Regionalna privredna komora Krško - Slovenija, a ostali partneri su
Opština Krško -Slovenija, Školski centar Krško-Sevnica iz Slovenije, Hrvatska privredna komora, Trgovačka škola-ustanova za obrazovanje odraslih – Hrvatska i Hrvatska ekonomska asocijacija -Nemačka. Osnovni cilj projekta je podrška razvoju i mogućnostima razvoja višeg stručnog obrazovanja kroz regionalna partnerstva između prenosioca znanja, poslovnih i socijalnih partnera sa posebnim fokusom na potrebe za veštinama višeg nivoa stručnog obrazovanja.

Vrednost projekta je 334.333,5 eur (EU Grant 80%, kofinansiranje 20%), a vreme realizacije projekta je 1.9.2017.-31.8.2019. godine. U okviru kick off sastanka, je u drugom danu boravka u Sloveniji održana i uvodna konferencija, u Školskom centru Krško-Sevnica gde je prezentovan projekat kao i partneri na projektu.

 




Share