Održan dvodnevni sastanak partnera na projektu Regio.Digi.Hub

Image

Dvodnevni sastanak partnera na projektu Regio.Digi.Hub je održan 29. i 30. marta 2023. godine u Deriu, Španija. Domaćin sastanka je bio partner Politeknika Txorierri, politehnička škola i trening centar https://politeknikatxorierri.eus/en/inicio-en/ .

Na trećem transnacionalnom sastanku smo razgovarali o važnim temama vezano za implementaciju našeg Regio.Digi.Hub projekta kao što su: kreirani moduli obuke, razvoj platforme za e-učenje koja će sadržati trening materijale, finalizacija veb stranice projekta i njeno pokretanje. Fokusirali smo se na aktivnosti širenja i kako se može ojačati svest o našem projektu.

Drugog dana smo posebnu pažnju posvetili svim događajima koji nam predstoje u narednim mesecima, razmišljali smo o tome koje informacije treba da budu unesene u informativnu brošuru.

Infotura koju su naši domaćini organizovali za nas u kampusu bila je veoma zanimljiva. Videli smo koliko mogućnosti imaju mladi ljudi koji tamo studiraju da kroz inovativne načine nastave savladaju zanimanja za koja se školuju.




Share