Obaveštenje Razvojne agencije Srbije

Image

Program podrške početnicima za započinjanje posla – Start up

Razvojna agencija Srbije je u saradnji sa regionalnim razvojnim agencijama tokom 2017. godine započela realizaciju Programa podrške početnicima za započinjanje posla – Start up.

Program ima za cilj otvaranje novih mikro, malih i srednjih privrednih društava i preduzetničkih radnji, kao i podsticanje otvaranju novih radnih mesta.

Program se realizuje u dve faze i to:
- Prva faza Programa - Obuke;
- Druga faza Programa – Bespovratna sredstva i mentoring.

Zbog izuzetno velikog interesovanja za učešće u ovom programu i pristiglih preko 1100 prijava, aktivnosti u sprovođenju Programa traju duže nego što je planom predviđeno.

Kako su odbrane projektnih ideja pred Komisijom za pregled i ocenu projekata još uvek u toku, obaveštavamo vas da će konačne odluke o dodeli bespovratnih sredstava u okviru Programa podrške početnicima za započinjanje posla – Start up biti donete najkasnije do kraja maja 2018. godine.

Sve informacije u vezi sa odabranim korisnicima sredstava podsticaja po ovom programu, biće blagovremeno objavljene na internet stranici Razvojne agencije Srbije. Svi prijavljeni moći će informacije o rezultatima Programa da dobiju i od regionalnih razvojnih agencija u kojima su podneli prijave, a biće i pismenim putem obavešteni o rezultatima Programa.

Hvala na razumevanju.

Razvojna agencija Srbije




Share