Dan Dobavljača u novembru

Image

Dan Dobavljača, događaj koji će okupiti domaće kompanije, strane investitore koji posluju na teritoriji AP Vojvodine, kao i strane kompanije, iz sektora poljoprivrede, prateće automobilske industrije, ICT, plastike i gume, tekstilnog i metalskog sektora, održaće se 15.11.2017.

Cilj Dana Dobavljača, koji organizuje Razvojna Agencija Vojvodine (RAV), jeste da okupi i poveže domaće i strane privrednike, da se poveća izvozni potencijal domaćih kompanija, a ujedno je cilj i da se domaće kompanije podstaknu da uđu u dobavljački lanac stranih kompanija koje posluju na teritoriji APV i kompanija koje posluju u inostranstvu.

U fokusu događaja biće sledeće teme:

• Trendovi i pravci razvoja industrija – prehrambena, plastika i guma, metaloprerađivačka i prateća automobilska

•  Kako postati dobavljač ? Uslovi i kriterijumi koje kompanije treba da ispune kako bi ušle u dobavljački lanac

Očekuje se preko 250 učesnika iz 100 vodećih kompanija iz Srbije, Austrije, BIH, Bugarske, Hrvatske, Italije, Mađarske, Nemačke, Rumunije, Slovačke, Slovenije. 

Datum održavanja: 15.11.2017.

Mesto održavanja: Master centar Novi Sad, 
http://www.sajam.net/sr/kongresni-centar#

Kotizacija: Učešće je besplatno

Događaj se sastoji iz dva dela: prezentacije kompanija domaćina i B2B sesija, sa pauzama za osveženje i ručak. Više informacija o samom događaju, agendi i učesnicima možete pronaći na sajtu Razvojne Agencije Vojvodine www.rav.org.rs.

Rok za dostavljanje prijave je 27.10.2017, koju možete preuzeti na ovom linku. Prjave možete poslati na e-mail adresu: zivko.planic@rav.org.rs.

Samo registrovani učesnici će imati priliku da odaberu kompanije za B2B sastanke ( maksimalno 10 sastanaka po kompaniji).




Share