10. Forum o organskoj proizvodnji Selenča - 30. septembar 2016. godine

Image

Deseti, jubilarni Forum o organskoj proizvodnji, koji tradicionalno organizuje Centar za organsku proizvodnju Selenča, održaće se 30. septembra 2016. u Selenči, uz podršku Vlade AP Vojvodine, a u suorganizaciji Poljoprivrednog Univerziteta u Nitri (Slovačka), EEN Srbija i SPESCOM Consulting-a iz Novog Sada.

U okviru Foruma će se održati i Međunarodni poslovni susreti AgroOrganic B2B 2016 koji se organizuju u saradnji sa Evropskom mrežom preduzetništva.
Učešće na događaju je besplatno, a učesnici moraju sami sebi obezbediti troškove prevoza i smeštaja. Organizatori Foruma su na raspolaganju za asistenciju oko organizacije.
Prijavu za međunarodne poslovne susrete AgroOrganicB2B možete izvršiti preko linka: http://agroorganic2016b2b.talkb2b.net/

U okviru Foruma održava se i Festival hrane pripremljene po tradicionalnim recepturama, a ovogodišnji skup u Selenči biće u znaku Izložbe ruža u saradnji sa partnerima iz Holandije (www.phenogenoroses.com/sr/), koji kreću u organsku proizvodnju ruža u Srbiji.

S obzirom na veliko interesovanje, očekuje se veći broj učesnika B2B susreta u odnosu na prošlu godinu, kada su organizovani prvi put uz učešće 79 predstavnika iz osam zemalja, koji su realizovali 144 sastanka.

Medijski pokrovitelj Desetog foruma organske proizvodnje je portal Agrosmart.




Share