TECHNOLOGY FORUM - Међународни пословни сусрети за ICT сектор

Image

Развојна агенција Србије, као коорганизатор догађаја, позива иновативне компаније, универзитете, истраживачке центре и друге организације које послују или су активне у сектору ICT (информационо-комуникационих технологија) да се пријаве за учешће у виртуелним међународним пословним сусретима „Technology Forum 2020“ заказаним за 2. децембар 2020. године.

B2B сусрети у оквиру Technology Foruma имају за циљ промоцију пословног, технолошког и истраживачког партнерства окупљајуц́и живописну ICT заједницу из Грчке, земаља Југоисточне Европе и шире.

Организатор догађаја је Praxi Мрежа из Грчке, а сусрети су део активности Европске мреже предузетништва.

Фокус састанака биће на предузетницима, истраживачима и заинтересованим странама који желе да размене нове идеје и идентификују пословне и истраживачке партнере.

Главне теме пословних сусрета су: 5Г мрежа, 3Д штампа, AR i VR, Big data, Block Chain, IoT, Cloud computing, системи и е-Инфраструктура, IT сигурност и поверење, Машинско учење, Роботика, Друштвени медији и друга ICT технологија. Теме покривају примену ових технологија у широком спектру индустрија, од аутомобилске, транспортне индустрије, Clean Tech, пољопривреде, преко здравства, образовања, енергије, креативних индустрија и медија, до прерађивачке индустрије, туризма и многих других сектора.

Учешће на овим B2B сусретима је бесплатно. Пријаве су отворене до 1. децембра и доступне на линку: https://technologyforum2020.b2match.io/ 

Уз регистрацију потребно је унапред резервисати жељене састанке, а места су ограничена.
Поделите

Корисни линкови