Промоција пројекта dm инкубатор у Новом Саду

Image

Компанија dm drogerie markt покренула је пројекат „dm инкубатор” који српским произвођачима пружа могућност да развију свој производ и пласирају га на домаће тржиште кроз ланац dm продавница, како би допринела развоју домаће производње и конкурентности домаћих производа на нашем тржишту. Учешћем у овом пројекту, који се реализује у сарадњи са УСАИД Пројектом за конкурентну привреду, Развојном агенцијом Србије (РАС) и Националним удружењем за развој органске производње Serbia Organica, произвођачи из сегмента хране, додатака прехрани или козметике, односно производа за негу и лепоту, стичу могућност да свој производ на најбољи начин представе на домаћем и, потенцијално, најзахтевнијим европским тржиштима.

Промоција ће се одржати 23. октобра 2018. године у 11:30h у Медиа Инфо Центру, на СПЕНСУ (Спортски и пословни центар ВОЈВОДИНА), I спрат на адреси Сутјеска 2, Нови Сад.

На промоцији ће бити представљен концепт као и услови учешћа на конкурсу. Позивамо све заинтересоване да се пријаве на мејл marija.prokopic@rda-backa.rs или путем телефона 021/557-781 најкасније до 19. октобра 2018. године.

Конкурс је отворен од 1. октобра до 30. новембра 2018. године.

Позивно писмо

Брошура




Поделите

Корисни линкови