Продужен рок за пријаву за Програм подршке за улазак у ланце добављача МНК

Image

Развојна агенција Србије (РАС) обавештава да је због ванредног стања, уведеног у циљу спречавања ширења вируса COVID-19, продужено трајање Јавног позива за учешће у Програму подршке за улазак у ланце добављача мултинационалних компанија у 2020. години, за додатних 60 дана.

Прецизније, Јавни позив као такав измењен је у делу начина пријављивања и рока за подношење пријава, као и Упутство за спровођење Програма измењено је у делу „Временски оквир за реализацију програма“ (1.6), где се каже да је трајање Фазе 1 – пријављивање на Јавни позив 30 дана, односно у делу „Ток догађаја у поступку спровођења програма“ (трећи пасус поглавља 3.1) где је наведено да ће Јавни позив трајати 30 дана. У свим наведеним деловима Јавног позива и текста Упутства за Програм уместо 30 дана сада стоји 90 дана.

Текст Јавног позива и најновија обавештења у целости можете прочитати ОВДЕ.

За сва питања и информације у вези са овим програмом, као и информације о другим програмима за МСП, можете контактирати неког од колега који је задужен за спровођење програма. Њихови контакти су доступни ОВДЕ.




Поделите

Корисни линкови