Презентација програма "Покрени се за посао"

Image

У уторак, 16. априла 2019. године у Новом Саду, у плавој сали Скупштине Града Новог Сада у улици Жарка Зрењанина бр. 2, са почетком у 11 часова, биће одржана презентација овогодишњег циклуса програма „Покрени се за посао“ у сарадњи са Регионалном развојном агенцијом Бачка.

Позивају се сви заинтересовани грађани са одрживим, иновативним и креативним предузетничким идејама да присуствују презентацији, као и предузетници који имају већ регистрован посао, а желе да га унапреде кроз увођење иновативних и одрживих приступа у пословању, стандардизацију и оптимизацију активности.

Поред презентације самог програма, речи ће бити и о главним проблемима са којима се суочавају предузетници, како на почетку пословања тако и у каснијим фазама развоја, са фокусом на изворе финансирања. Свесни смо да данас финансије представљају главни изазов при покретању посла па ћемо у оквиру презентације програма причати о овом, али и другим алтернативним начинима и приступима финансирања.

Програм „Покрени се за посао“ове године пружа:

• донацију у виду опреме, лиценци или сертификата, стандардизације и оптимизације неопходне за покретање или унапређење бизниса, у вредности до 1.000.000 динара, уз обавезно финансијско учешће у износу од 20 одсто вредности гранта;
• пословне и стручне обуке;
• сталну саветодавну и менторску помоћ.


Конкурс за нови, десети циклус националног програма „Покрени се за посао“ који спроводи ЕНЕЦА уз подршку компаније Филип Морис у Србији отворен је од 15. јануара и трајаће до 31. априла 2019. године.

Агенда- Покрени се за посао







Поделите

Корисни линкови