Позив за учешће у Међународним пословним сусретима AgroOrganicB2B

Image

Центар за органску производњу Селенча, Органик Мрежа и Европска предузетничка мрежа, Вас позивају да узмете учешће у Међународним пословним сусретима AgroOrganicB2B, који ће се одржати у оквиру 11. Форума о органској производњи, 29. септембра 2017. године у Селенчи.

Теме

 производња и трговина органском храном и пићем
 органска семена и садни материјал
 заштитна средства у органској пољопривреди
 пољопривредне машине и опрема
 амбалажа
 обновљиве енергије
 производна опрема
 примењена наука и истраживања
 иновативне технологије у органској производњи
 партнерска сарадња на пројектима финансираним од стране ЕУ

Међународни пословни сусрети имају за циљ да додатно помогну предузећима да лакше и брже дођу до домаћих и ино-партнера у оквиру Форума. Предузећа које се пријаве добијају могућност да сами изаберу потенцијалне партнере према њиховим карактеристикама и исказаном интересу за сарадњу.

На основу овог избора, организатор сваком од учесника додељује списак састанака, са тачно одређеним местом, временом и информацијом о потенцијалним партнером, неколико дана унапред.

Организатори желе да подстакну пословну сарадњу изражену кроз већи обим размене производа са иностранством, кроз повезивање производње, заједничких улагања и наступа на трећим тржиштима и сл., али и сарадњу у области размене знања и технологије и посебно у унапређењу конкурентности кроз заједничко учешће у националним и европским програмима и фондовима.

Учешће на догађају је бесплатно, а учесници морају сами себи обезбедити трошкове превоза и смештаја. Организатори Форума су на располагању за асистенцију око пријављивања.

Пријаву за међународне пословне сусрете AgroOrganicB2B можете извршити преко линка:
http://agroorganic2017b2b.talkb2b.net

Рокови:
18.09.2017: Online регистрација

25.09.2017: Одабир интересантних профила и заказивање Б2Б састанака

29.09.2017: Међународни пословни сусрети "AgroOrganicB2B"

Контакт:
Центар за органску производњу Селенча
info@organiccentar.rs 




Поделите

Корисни линкови