Одржана затварајућа конференција пројекта Развој туризма града Новог Сада креирањем туристичких производа - породични туризам

Image

Регионална развојна агенција Бачка је данас одржала затварајућу конференцију пројекта “Развој туризма града Новог Сада креирањем туристичких производа - породични туризам“.

Пројекат је суфинансиран од стране Министарства трговине, туризма и телекоминикација Републике Србије, а вредност пројекта је 1.200.000,00 динара.

На конференцији је Милош Ћурувија, експерт из области туризма представио План и програм развоја породичног туризма града Новог Сада, у ком се налази и акциони план развоја као и маркетинг план за развој обједињене туристичке понуде.

Милана Поповић, асистент на пројекту, је представила портал који је израђен кроз пројекат, а на ком се налази обједињена туристичка понуда која је везана за децу и породице (www.porodicniturizam-ns.rs). 

Представљен је и Миле ‘тић, маскота која ће у будућности бити препозната као званична маскота града Новог Сада, а који је приказан на порталу, као и на промотивном материјалу који је израђен кроз пројекат.




Поделите

Корисни линкови