Одржан радни састанак са Регионалном развојном агенцијом Косова и Метохије и произвођачима са Космета

Image

Једна од активности пројекта Регионални бренд Бачке – Бренд Бачке 4 који реализује Регионална развојна агенција Бачка уз подршку Министарства трговине, туризма и телекомуникација Републике Србије, јесте организација радног састанка са Регионалном развојном агенцијом Косова и Метохије и произвођацима са Космета.

Радни састанак је одржан у суботу, 5. октобра 2019. године у хотелу Велики у Новом Саду, а циљ састанка је био пренос искустава о регионалном брендирању и представљање пројекта Регионални бренд Бачке као пример добре праксе. Састанку су присуствовали директор РРА Бачка Александар Софић, директорица РРА КиМ Бранка Перовић, чланови пројектног тима Андреа Стијепић и Милана Поповић, носилац ознаке Бренд Бачке Дејан Тривуновић PR Beautiful day, као и 10 произвођаца са Косова и Метохије.

Произвођачи са Косова и Метохије су се претходног дана, 4. октобра, представили на Новосадском ноћном базару као гости Бренда Бачке, и Новосађани су имали прилику да дегустирају и купе производе као што су ајвар, медењаци, слатко од шљива и купине, хладно цеђени сокови, домаћи мед, ракију од дуње и текстилне ручне радове.




Поделите

Корисни линкови